OnePlus воведува безжично полнење?

Објавено на 14.01.2019 во НовостиOnePlus воведува безжично полнење?

OnePlus брендот може да биде најновиот во друштвото на производители со смартфони со безжично полнење на батеријата.

OnePlus односно компанијата која стои зад овој стартап се приклучи на Безжичната алијанса. Затоа се очекува дека можеби новите модели на OnePlus 7 покрај одличниот капацитет ќе може да се полнат безжично преку магнетен конектор.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}