Прва слика од сите три Samsung Galaxy S10 модели

Објавено на 19.01.2019 во НовостиПрва слика од сите три Samsung Galaxy S10 модели

Благодарение на етаблираниот "ликстер" Еван Блас се открива првата слика на која се прикажани сите три модели на претстојната серија на Samsung Galaxy S10 смартфони чија промоција ќе се одржи на 20 февруари.

Оваа слика ги покажува Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10 и Samsung Galaxy S10 Plus, со големина на екран од 5.8, 6.1 и 6.4 инчи.

Сите смартфони имаат 3.5 милиметарски аудио влез, најмалку две главни камери и физички копчиња за регулирање на тон и заклучување.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}