Цукерберг ќе ги интегрира Facebook, WhatsApp и Instagram

Објавено на 26.01.2019 во НовостиЦукерберг ќе ги интегрира Facebook, WhatsApp и Instagram

Марк Цукерберг постави нова цел за наредните две години да направи интеграција меѓу трите главни апликации во сопственост на Facebook, што значи дека ќе може да се комуницира директно меѓу Messenger,  Instagram и WhatsApp.

Главната цел е меѓу сите три апликации да има енкрипција на пораките и поголема заштита на корисниците. 

Исто така Facebook ќе треба да работи многу на прилагодување на апликациите со единствено корисничко искуство, а притоа секоја од нив да ги задржи оригиналните функции.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}