Прва слика од активни Samsung Galaxy S10 и Galaxy S10 +

Објавено на 26.01.2019 во НовостиПрва слика од активни Samsung Galaxy S10 и Galaxy S10 +

All About ги објави првите слики од наводно функционални и активни прототипи на Samsung Galaxy S10 и Samsung Galaxy S10 Plus од кои може да се види вклучениот Infinity O екран и главното мени.

Според прикажаното се гледа сразмерот на дисплејот, присуство на 3.5 милиметсмили аудио влез, потоа двојната селфи камера кај Plus моделот и вградениот скенер за отпечатоци.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}