iPhone XS Max 2 ќе изгледа речиси исто како претходникот

Објавено на 31.01.2019 во НовостиiPhone XS Max 2 ќе изгледа речиси исто како претходникот

Новиот модел на iPhone Xs Max кој треба да биде готов наесен нема да понуди речиси никакви промени во изгледот и дизајнот и ќе изгледа речиси идентично како неговиот претходник.

Главните промени и подобрување на iPhone Xs Max 2 ќе бидат во делот на новиот процесор кој ќе биде побрз и помоќен како и во самата тројна главна камера со напреден софтвер. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}