Видео: Samsung го најавува својот смартфон на преклоп

Објавено на 02.02.2019 во НовостиВидео: Samsung го најавува својот смартфон на преклоп

Samsung објави видео за да ја направи јавноста уште понетрпелива додека да го претстави официјално својот нов модел на смартфон на преклоп. Објави видео тизер со неколку детали за иновациите на Samsung. 

На видеото може да се види како се гледа бебето на ултразвук, како се склопува и расклопува, и сака да ни појасни дека има одлична графика. Очигледно е дека новиот модел е флексибилен и едноставен. На 20 февруари ќе дознаеме се, а дотогаш сигурно ќе протече уште некоја информација.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}