Европските цени на Samsung Galaxy S10

Објавено на 03.02.2019 во НовостиЕвропските цени на Samsung Galaxy S10

Сега постојано протечуваат информации за цените ие спецификациите на новата Galaxy S10 серија на Samsung. Така излегоа цените за Galaxy S10, S10+, и S10E за европскиот пазар. Galaxy S10E ќе има цена од €749 со 6GB RAM и 128GB меморија.

Големиот Samsung Galaxy S10+ би требало да биде со цена од €1,499 со 12GB RAM и 1TB меморија, со керамички дизајн. Цените од €999 и €1,249  ќе варираат во зависност од меморијата 6GB/128GB и соодветно со внатрешна меморија од 128GB/1TB. Цената на класичниот модел Galaxy S10 ќе биде 899 евра за 6GB + 128GB меморија, или 1.149 евра за верзијата со 8GB + 512GB меморија.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}