Новиот Viber е целосно редизајниран

Објавено на 05.02.2019 во НовостиНовиот Viber е целосно редизајниран

Rakuten ја лансираше новата 10.0 верзија на мобилната апликација Viber која сега има целосен редизајн и големи промени во единечните и групните пораки, како и во делот за аудио и видео повици.

Сега со Viber може да се допишувате со скриени броеви, да воспоставите групни телефонски повици, како и да ги прегледате сите контакти од едно место.

Новитетите на Viber постепено ќе доаѓаат до крајните корисници на смартфон па така бидете трпеливи.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}