Сакате да го избришете Facebook, но не би се откажале од Messenger?

Објавено на 06.02.2019 во НовостиСакате да го избришете Facebook, но не би се откажале од Messenger?

Ако не го сакате повеќе Facebook и сакате да го избришете профилот, но не сакате да се откажете од Messenger, затоа што ви е од корист, имате опција за употреба на Facebook Messenger и без да бидете активен член на Facebook.

При првото лансирање на Facebook Messenger ќе ви побара да се логирате или да креирате нов профил. Вие креирајте нов профил и внесете ги своите податоци. Ако сте активни и на двете места, а сакате да го избришете само Facebook, едноставно направете го тоа, затоа што Messenger ви останува активен. Во Settings на Facebook барајте ја опцијата Manage account => Deactivate your account, внесете ја лозинката и потврдете ја деактивацијата. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}