Viber 10 донесува потполно нов дизајн, чат без размена на броеви и групни повици

Објавено на 07.02.2019 во НовостиViber 10 донесува потполно нов дизајн, чат без размена на броеви и групни повици

Корисниците ќе може да разменуваат пораки и без размена на броеви, со што комуникацијата станува уште по безбедна. Viber ја претстави новата верзија од апликацијата за инстант пораки под името Viber 10. Новата верзија има иновации и има повисоко ниво на безбедност за корисниците. 

Новиот кориснички интерфејс е понапреден, има поедноставна навигација во апликацијата и полесен пристап кон содржините. Посебно се истакнува напредниот екран Повици, кој на корисниците им овозможува од едно место да може да ги прегледуваат сите неодамнешни повици, да им пристапат на контактите од именикот  и да управуваат со својата Viber Out претплата.Четот без размена на број - Hidden-number chat во Viber Community на корисниците им овозможува контактирање и разговор со други контакти без размена на број. 

Имате и Viber групни гласовни повици меѓу пет лица, со тоа што сите одеднаш може дас е приклучат, а може и да се додаваат други дополнително. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}