iOS 12.1.4 го решава големиот проблем со FaceTime на iPhone

Објавено на 08.02.2019 во НовостиiOS 12.1.4 го решава големиот проблем со FaceTime на iPhone

Apple со најновата софтверска надградба на iOs 12.1.4 ќе го реши големиот проблем со грешката во FaceTime апликацијата која овозможуваше прислушување на корисниците без тие воопшто да знаат.

Грешката на FaceTime најлесно можеше да се злоупотреби при групните аудио и видео повици со додавање на телефонски број. 

По надградбата со iOs 12.1.4 би требало слободно повторно да ја користите FaceTime на iPhone, секако со надеж дека Apple ја научил лекцијата и побрзо ќе реагира за заштита на корисниците и нивната приватност.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}