Безжичните Samsung Galaxy Buds доаѓаат со Galaxy S10

Објавено на 08.02.2019 во НовостиБезжичните Samsung Galaxy Buds доаѓаат со Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 премиум смартфонот ќе пристигне заедно со одличен адут во новите безжични слушалки Samsung Galaxy buds кои се наследник на првиот модел Samsung Galaxy Icon X.

Според најновите информации Samsung Galaxy Buds ќе понудат врвен аудио квалитет и ќе може исто така безжично да се полнат преку реверзибилната конекција на Samsung Galaxy S10.

Стандардната цена на Samsung Galaxy Buds ќе изнесува околу 150 евра.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}