мЗаедница е новата мобилна апликација на општина Карпош

Објавено на 08.02.2019 во НовостимЗаедница е новата мобилна апликација на општина Карпош

Карпош ја доби првата мобилна апликација, која е наменета за да им помогне на граѓаните да бидат инволвирани во донесувањето на локални решенија за проблемите. 

мЗаедница ќе биде денеска презентирана во општина Карпош, кокја е продукт на општина Карпош, во соработка со Центарот за социјални иновации „БЛИНК 42-21". Апликацијата е бесплатно достапна за преземање од Google Play на овој линк и App Store овде. Со неа карпошани директно ќе комуницираат со секторите во општината, да пријавуваат проблеми, да даваат предлози и да преземаат различни иницијативи. 

 

 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}