Instagram станува напорен - Ги пренесува видеата од IGTV

Објавено на 11.02.2019 во НовостиInstagram станува напорен - Ги пренесува видеата од IGTV

Instagram ќе воведе измена на почетното поле со која навистина ќе ја оптовари апликацијата и постои опасност да стане напорен за користење.

Сега на Instagram ќе бидат префрлени видеата од посебната IGTV платформа кои се подолги од една минута со цел повеќе да ја промовира.

IGTV очигледно не ги дава посакуваните резултати како издвоена опција од Instagram апликацијата и не може да прерасне во нов YouTube, па затоа сега корисниците дополнително ќе бидат формирани да гледаат видеа на тајмлајн иако главните активности веќе се преселени во Stories.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}