iPad mini 5 ќе биде ист само помоќен

Објавено на 11.02.2019 во НовостиiPad mini 5 ќе биде ист само помоќен

Apple најверојатно ја подготвува петтата генерација на iPad mini таблети која не е обновена од пред речиси три години.

Развојот на таблети навистина закочи последните години по напливот на огромните смартфони, но Apple секогаш се издвојува по бројот на продадени примероци.

iPad mini 5 секако нема да понуди никакви измени во дизајнот кој е речиси ист цела деценија, но затоа пак ќе понуди помоќен А10х процесор кој значително ќе ги подобри перформансите.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}