Новата надградба за iPhone колку добра толку лоша

Објавено на 12.02.2019 во НовостиНовата надградба за iPhone колку добра толку лоша

Apple со iOs 12.1.4 надградбата го реши проблемот со безбедносната грешка во софтверот на FaceTime, но откако истата е доставена до корисниците на iPhone се јавија нови проблеми.

Спред повеќе пријави на корисниците со iOs 12.1.4 кај повеќ модели на iPhone X има проблеми со Wi-Fi конекцијата, а дел од нив имаат проблем и со мобилната конекција преку SIM картичката.

Сега се чека на Apple сериозно да се фати за работа и да ги реши овие софтверски проблеми кои се провлекуваат со неколку верзии на iOs по ред.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}