Златниот Samsung Galaxy Note 9 е сон на секој олигарх

Објавено на 14.02.2019 во НовостиЗлатниот Samsung Galaxy Note 9 е сон на секој олигарх

Смартфоните уште од самиот почеток претставуваа статусен симбол. Компанијата Caviar е специјализирана за изработка на луксузни смартфони, од кои златниот Note 9 е дефинитивно најскап. Во основа неговата изработка е златна плочка, втисната во популарниот смартфон. 

Цифрите позади на панелот не се случајност, туку ја означуваат количината на злато што е користена - 1 килограм. Цената изнесува 59.040 долари за верзијата со 128GB простор за складирање на личи податоци.

Тука го имаме и дијамантскиот iPhone XS од Caviar, кој чини 23.940 долари. Она што телефоните ги прави поинакви е часовникот вграден во нив и тоа со швајцарски автоматски машини. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}