Козервативците лути на Twitter

Објавено на 14.02.2019 во НовостиКозервативците лути на Twitter

Twitter на глобално ниво се соочува со повеќе проблеми во функционирањето и кај голем број на постови исчезнат лајковите и бројот не ретвитови. Затоа козервативците, пред се од САД шират теории заговор и обвинуваат за гушење на слободата на говор.

Подолго време десничарите и конзервативните се обидуваат да наметнат сопствен наратив на Twitter со цел да се спротистават на либералите и левичарите.

Секако, од Twitter соопштија дека проблемот е глобален и нема политичка позадина.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}