Само два iPhone 11 модели ќе имаат тројна камера

Објавено на 16.03.2019 во НовостиСамо два iPhone 11 модели ќе имаат тројна камера

Годинава Apple ќе го направи неопходниот чекор на надградба на камерите на премиум понудата на iPhone смартфони, а кинеските добавувачи веќе откриваат детали каква шема ќе биде користена.

За претстојните iPhone 11 и iPhone 11 Max или без оглед како и да се викаат овие модели, Apple планира да искористи модул во вид на квадрат во кој ќе бидат сместени трите главни камери како и блицот поставени на задната страна на уредите.

Наследникот на поевтиниот iPhone XR годинава ќе има исто така надградба на камерата, но ќе биде искористен модул со само две главни камери на задната страна.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}