Потврдено дека Samsung Galaxy Note 10 ќе има четири модели

Објавено на 15.04.2019 во НовостиПотврдено дека Samsung Galaxy Note 10 ќе има четири модели

Нови информации за регистрација на кодните сериски броеви на претстојниот супер моќен фаблет Samsung Galaxy Note 10 откриваат дека ќе има има вкупно четири модели.

Основната верзија на Samsung Galaxy Note 10 ќе има 6,3 инчен дисплеј со 4G и 5G поддршка за мобилна мрежа.

Поголемиот модел ќе биде Samsung Galaxy Note 10 Plus кој ќе има 6,7 инчен дисплеј исто така со стандардни 4G поврзување и еден поскап модел со 5G мобилна мрежа.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}