Google објави тизер за Pixel 3a и Pixel 3a XL со дата

Објавено на 16.04.2019 во НовостиGoogle објави тизер за Pixel 3a и Pixel 3a XL со дата

Google објави нови анимирани Playmoji AR стикери за Pixel Playground алатката со ликовите од Marvel како што се: Iron Man, Captain America, Hulk, Nebula, и Okoye. Лансирањето на Marvel Studios' "Avengers: Endgame, е планирано за 26 април, а телефоните се планирани за 7 мај.

За да пристапите кон новите ликови на вашиот Pixel телефон, треба да ја отворите апликацијата за камерата - More > Playground, па кликнете на иконката со стикер на долната страна од керанот. Ова ќе ви овозможи да ги инсталирате новите стикери на телефонот. Google објави видео што би можело да се прави со Pixel 3 и ликовите од филмот Avengers: Infinity War.  На 7 мај пристигнуваат Google Pixel 3a и Pixel 3a XL, со пораката од Google: "7 мај, нешто големо доаѓа во Pixel универзумот".

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}