Дали беше тоа Apple iPhone 11 во рацете на извршниот директор на Foxconn?!

Објавено на 21.04.2019 во НовостиДали беше тоа Apple iPhone 11 во рацете на извршниот директор на Foxconn?!

Моментално сме април, 2019 година, а во септември оваа година Apple ќе ги претстави новите iPhone модели. Бен Гескин, дизајнерот на iPhone концептите денес објави твит со слика со која тврди како би изгледал телефонот што би бил iPhone 11

На прв поглед изгледа дека конкретно ќе биде таков дизајнот на телефонот, со оглед на тоа што извршниот директор на Foxconn, Тери Гоу, го држеше со сопствените раце. Се разбира, првиот човек на Foxconn е главниот соработник на Apple за производство, кој ги составува повеќето примероци на iPhone. Погледнете го видеото одозгора.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}