Huawei 20 Pro прикажан со бела боја на маската

Објавено на 27.04.2019 во НовостиHuawei 20 Pro прикажан со бела боја на маската

Huawei 20 Pro ќе биде новата атрактивна серија на големиот бренд која треба да биде претставена кон крајот на мај. Сега за прв пат се појави и Pro моделот со бела боја на маската. 

Huawei 20 Pro ќе има дури четири сензори на главната камера на задната страна од кои еден Sony IMX600 сензор, телефото леќа, леќа со широк агол и еден 3D сензор со ToF технологија. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}