Samsung Galaxy Note 10 би можел да пристигне во овие шест бои

Објавено на 16.05.2019 во НовостиSamsung Galaxy Note 10 би можел да пристигне во овие шест бои

Galaxy Note 10 ќе пристигне со напредни перформанси и подобрени алатки, а Samsung сака да додаде екстра неколку бои за новиот смартфон.  Galaxy Note 8 и Galaxy Note 9 досега беа лансирани со четири бои. 

Годинава за Galaxy Note 10, Samsung наводно спрема пет бои, кои ќе бидат стари и три нови бои. Најверојатно е дека Galaxy Note 10 ќе биде достапен во Prism Black, Prism White, и Flaming Pink после лансирањето, но нејасно е дали другите Galaxy S10 бои ќе бидат користени за подоцнежна дата.Следниот предводник на Samsung би требало да се продава и во Cloud Silver верзија на боја, како и целосно нова црвена боја.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}