Apple во Индија се фали со "неверојатниот" iPhone 6s!

Објавено на 17.05.2019 во НовостиApple во Индија се фали со "неверојатниот" iPhone 6s!

Apple води невообичаена маркетинг кампања во Индија каде го нуди застарениот iPhone 6s кој беше лансиран во 2015, речиси пред четири години.

iPhone 6s во Индија се продава по почетна цена од околу 350 евра што за тамошните економски услови е сосема прифатливо при што корисниците би добиле уред на Apple.

Во меѓувреме конкуренцијата од Android сегментот за истите пари нуди многу нови и квалитетни смартфони со импресивни перформанси.

Секако, ова е дел од поголема маркетинг тактика на Apple за долгорочно освојување на индискиот пазар со специјални понуди бидејќи таму се гледа голема перспектива.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}