Google Now Playing ќе добие нови подобри функции

Објавено на 19.05.2019 во НовостиGoogle Now Playing ќе добие нови подобри функции

Функцијата Now Playing на Google која беше воведена најпрво кај Pixel 2 наскоро би требало да добие нови услуги за корисниците и подобрувања во системот.

Google Now Playing ја слуша музиката во околината на корисникот и доколку ја препознае ќе го испише насловот на екранот, нешто слично како кај мобилната апликација Shazam.

Во некоја следна надградба Google Now Playing треба да чува историја на препознаени песни за корисникот да си креира плејлиста, како и преглед на сите локации. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}