Samsung Galaxy Note 10 доаѓа со измени во дизајнот

Објавено на 20.05.2019 во НовостиSamsung Galaxy Note 10 доаѓа со измени во дизајнот

Новиот супер фаблет Samsung Galaxy Note 10 оваа година ќе пристигне со неколку измени во дизајнот за подобро искористување на предната површина на дисплејот, како и поставеноста на главната камера.

Селфи камерата ќе биде сместена во средина на самиот врв со многу мал поглед, додека пак главната камера ќе има четири сензори подредени еден под друг слично како кај Galaxy S10.

Исто така Samsung значително ќе го зголеми капацитетот на батеријата на Note 10 со дури 4500 mAh заради подобрата организација на внатрешните компоненти на хардверот.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}