PUBG Mobile во новата верзија воведе 4v4 team deathmatch

Објавено на 13.06.2019 во НовостиPUBG Mobile во новата верзија воведе 4v4 team deathmatch

PUBG Mobile постигнува одлични резултати на мобилни уреди и веќе стигна бројка од над 400 милиони преземања од кои на месечно ниво голем дел и активно се вклучени во пресметките во арените каде победува само еден поединец или еден тим кој ќе ги преживее сите борби.

Tencent Games затоа најави нова верзија на PUBG Mobile која носи неколку подобрувања, како и нов модул на играње 4v4 team deathmatch. На гејмерите ќе им биде достапна и нова мапа, нови скинови и нови теми. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}