Twitter е недостапен во цел свет поради „интерна грешка во конфигурацијата“

Објавено на 12.07.2019 во НовостиTwitter е недостапен во цел свет поради „интерна грешка во конфигурацијата“

Минатите неколку недели Facebook и неговите сервиси ги полнеа насловните страници поради недостапност, но истото вечерва му се случи и на Twitter. Проблемите прво ги забележаа корисниците што се обидоа да пристапат на Twitter преку интернет преличстувачот.

Потоа проблемите се проширија и кај корисниците на мобилната апликација на Twitter. Според податоците на DownDetector, проблемите се изразени во цел свет, при што најпрво се забележани во Велика Британија и САД. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}