Google Fit ќе ви овозможи да вежбате со Dark Mode

Објавено на 13.07.2019 во НовостиGoogle Fit ќе ви овозможи да вежбате со Dark Mode

Google воведе надградба за уште една апликација која иако не е системска се препорачува да ја користите доколку сакате да го следите вашиот напредок на дневна основа за повеќето физички активности како пешачење, трчање или возење велосипед.

Сега и Google Fit ја нуди можноста за активирање на Dark Mode како посебна тема која го затемнува менито и е одлична за користење навечер со цел да примате помалку зрачење од светлината на екранот. 

Исто така со Dark Mode може да заштедите батерија на смартфонот, односно да го активирате на Google Fit кога имате малку енергија преостанато на уредот, што значи дека повеќе опции ви се на располагање. Google Fit може да ја преземете од следниот линкПрочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}