Google тестира своја социјална мрежа - Shoelace

Објавено на 13.07.2019 во НовостиGoogle тестира своја социјална мрежа - Shoelace

Google веќе прекина со работа со Google+ социјалната мрежа. Компанијата сега има нов проект - апликацијата Shoelace. Станува збор за класична социјална мрежа за објава на слики, статуси, видеа, селфи од патувања, но првенствено е фокусирана на офлајн активности за поврзување на луѓето со слични интереси во живо, а не преку интернет. 

Shoelace е во почетна фаза, тврдат од компанијата, за кој не сакаат многу да зборуваат и на почетокот ќе биде достапен само во Њујорк. Апликацијата им предлага на корисниците дружења базирани на нивните интереси, со цел да може да се дружат со лица што споделуваат иста страст кон спортот, милениците и слично. 

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}