Huawei Mate 30 Pro ќе има 3D скенер и 5G?

Објавено на 14.07.2019 во НовостиHuawei Mate 30 Pro ќе има 3D скенер и 5G?

Нови протечени слики од панелот на Huawei Mate 30 Pro откриваат дека на предната страна големиот фаблет ќе има вграден 3D сензор за скенирање со што ќе се овозможи биометриска потврда за идентитетот при отклучување.

Huawei Mate 30 Pro исто така ќе има вграден скенер за отпечатоци па корисниците ќе имаат поголем избор за нивната безбедност.

За Huawei Mate 30 Pro познато е и дека ќе работи со Balong 5000 модемот што ќе му овозможи поддршка за 5G мобилна мрежа.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}