Во живо од преставувањето на новиот iPhone!

Објавено на 12.09.2012 во НовостиВо живо од преставувањето на новиот iPhone!

На Следниве линкови следете го во живо претставувањето на новиот iPhone:

 

http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-liveblog/

http://live.theverge.com/apple-iphone-5-live-blog/

http://www.technobuffalo.com/companies/apple/iphone/iphone-5-liveblog/

http://live.gizmodo.com/Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
 


{}