Од кај народот знае разлика помеѓу iPhone 5 и iPhone 4S? (видео)

Објавено на 13.09.2012 во НовостиОд кај народот знае разлика помеѓу iPhone 5 и iPhone 4S? (видео)

Иако секако дека има разлика помеѓу новиот iPhone 5 и неговиот претходник iPhone 4S, дали кога би ве застанале на улица ќе ја познаете разликата?

Вие можеби, но во САД толку народов полуде по новиот iPhone 5 што дури се спремни да ги занемарат своите ставови и, буквално, да трескаат глупости, односно несвесно да мислат дека го работат на најновиот iPhone...по само еден ден од неговото претставување.

Луѓето на видеово мислат дека во рака го држат најновиот iPhone и веднаш почнуваат со своите забелешки. Погледнете за што се работи:

 
Најнови телефони
 
 


{}