iPhone 5 сега и во Македонија?!

Објавено на 14.09.2012 во НовостиiPhone 5 сега и во Македонија?!

 

За сите што сакаат да имаат први од новиот iPhone.

Добро позната реченица - за мобилни сме закон - се потврди, Никофон први во Македонија можат да ви го обезведат новиот iPhone 5, слободно јавете им се на нивните телефони и кажете им дека ова сте го виделе на telefoni.com.mk.

Еве ги контактите на Никофон: 070402100, 070402143 

 
Најнови телефони
 
 


{}