iPhone 5 не чини (хумор)

Објавено на 15.09.2012 во НовостиiPhone 5 не чини (хумор)

 

Вестите околу новиот Apple iPhone 5 завршија, па сега на ред се да ги разгледаме реакциите на критичарите претставени на смешен начин.

Пример за вакво нешто видовме со луѓето кои не можеа да направат разлика помеѓу iPhone 4S и iPhone, a сега ни доаѓа нова смешка, наводно од хејтерите на Apple.

 

Ова ви е типичен пример од оние случаи, за многу нови работи, кога прво се озборува нешто, во негативен контекст нормално, па вака, па така, ама на крај пак излегува работата: „абе тој автомобил не чини, ама кога ќе ја земеш, ќе дадеш едно крукче?“, само овој пат се работи за новиот iPhone 5.

 
Најнови телефони
 
 


{}