Новости

Новиот Samsung Galaxy S24 Ultra е телефонот за кој сите зборуваат!

По некое време од лансирањето Galaxy S24 Ultra стана мегапопуларен повеѓу корисниците со сите опции кои ни ги нуди вештачката...


Легендарна понуда на телефонот Xiaomi 14

Бидете брзи и искористете ја одличната понуда за новиот Xiaomi 14 и добиј дури два подароци - Redmi Pad SE и Xiaomi Smart Band 8!


Galaxy AI на Samsung доаѓа на Galaxy S23, преклопни уреди и таблети од следниот месец

Опциите на Galaxy AI веќе од крајот на следиот месец ќе бидат достапни и за корисниците на Samsung уредите од Ѕ23 серијата, како и за...


Се што треба да знаете за новиот Galaxy Fit3

Нов и подобрен фитнес тракер којшто ќе Ви овозможи да го следите Вашиот напредок во теретана како и сите Ваши дневни активнности и тоа по...


Вештачка интелегенција достапна и за iPhone - Најавен IOS 18

Според трендовите на индустријата Apple се труди да не заостане со имплементација на технологии кои се прикажаа како интересни за...


Apple Vision Pro дали иднината е тука?

Иновацијата која со нетрпение се чекаше, конечно пристигна.


Новата Galaxy S24 серија го воодушевува светот со функциите со вештачката интелигенција

Новата Galaxy S24 серија го воодушевува светот со функциите со вештачката интелигенција кај своите уреди.


Samsung настан за локално објавување на S24 серијата

По светското ласирање на 17ти Јануари, Samsung Северна Македонија направи и локално објавување на новата Ѕ серија.


Неодоливо изненадување: Xiaomi паметна камера C300

Искористете ја неверојатната понуда на Xiaomi денес! Во периодот од 1.2. дo 14.02.2024 со купување на уред од серијата Redmi Note 13,...


Бидете најбрзи и искористете ја одличната понуда

Бидете меѓу првите кои ќе ја искористат одличната понуда и на време ќе го обезбедат својот нов мобилен телефон од Redmi Note 13 серијата...


Официјално претставување на Xiaomi Redmi Note 13 линијата

Погледнете што се случуваше на официјалната најава на новата линија на телефони во Букурешт, Романија.


Официјално претставување на Xiaomi Redmi Note 13 линијата

Погледнете што се случуваше на официјалната најава на новата линија на телефони во Букурешт, Романија.


Пристигна новата Xiaomi Redmi Note 13 линија

Со значителни надградби на камерата, дизајнот, дисплејот и процесорот, серијата Redmi Note 13 продолжува да го затвора јазот помеѓу...


Преднарачка на Samsung S24 серијата

Доколку сакате да купите нов телефон од Galaxy Ѕ24 серјиата, искоритете го бенефитот од преднарачката.


Преднарачка на Samsung S24 серијата

Доколку сакате да купите нов телефон од Galaxy Ѕ24 серјиата, искоритете го бенефитот од преднарачката.


Samsung S24 серија со опција за 7 години ажурирање софтвер

Зајакнувајќи ги секојдневните искуства, од комуникација без бариери до креативност што влева стравопочит до моќ за уште повеќе можности,...


Уред којшто ќе го замени мобилниот телефон Rabbit R1

Доколку сакате да го намалите Вашиот 'Screen Time' или генерално зависноста од користење на Вашиот телефон, пристигна уредот...


Ballie робот асистент на Samsung претставен на CES 2024

Роботот којшто може да заврши многу домашни обврски наместо Вас, да Ви олесни да ушивате и да се одморите во Вашиот дом.


Четка за заби која можеш да ја поврзеш со твојот iPhone

Уште еден извонреден производ претставен на CES 2024, дознајте повеќе за како да го подробите своето здравје со нови технологии.


Зашто Hertz Global Holdings Inc одлучи да продаде 20.000 Електрични Возила

Дали индината на Електричните Возила нема да го испрати правецот на стратегијата, експертите замислија голем раст, но праксата не го...


Дали иднината на мобилните телефони беше објавена на CES 2024

Погледнете што беше претставено и во кој правец оди иднината на телефоните на преклоп.