Новости

Што ќе донесе Huawei nova 5T Pro?

Huawei уште во август го лансираше иницијалниот модел Huawei nova 5T кој секако не е дел од нова генерација на оваа серија, туку...


Honor Play 3 нуди многу за малку пари

Huawei го лансираше новиот Play 3 смартфон преку суб-брендот Honor кој нуди многу за малку пари и е одличен кандидат за шампион во...


 
Најнови телефони