Новости

Наместо Edge, Galaxy S8 ќе има Plus модел со огромен екран

Речиси целосно е потврдено дека оваа година Samsung нема да го користи Edge терминот за своите премиум смартфони бидејќи и онака и двата...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm