Новости

Apple iPhone 2020 можеби ќе ја има првата најмоќна архитектура за чип

Колку помали чипови се прават, толку помали и повеќе транзистори ќе собере во телефонот. Тоа значи подобри....


Snapdragon 855, прв 5G чип со алгоритми за пресметковна фотографија во Galaxy S10

Следниот премиум мобилен процесор на Qualcomm - Snapdragon 855, протече неколку часа пред да биде откриен....


Samsung го открива супериорниот метод на производство на 7nm чипот

Samsung води во битката за производство на чипови преку сложениот 7nm процес. Компанијата ќе биде ексклузивен...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm