Новости

Apple можеби нема да ја прескокне „деветката“ на iPhone

Apple се очекува да го открие iPhone SE 2, кој би можел да биде лансиран и под друго име. Првиот SE модел беше лансиран во март 2016...


Надградбата на софтверот донесе нови проблеми за корисниците на iPhone 11

Корисниците на iPhone и iPad во септември го надградиле софтверот за iPhone и iPad на iOS 13, при што имале проблеми со Bluetooth, WiFi и...


iPhone SE 2 доаѓа во март со добра цена

Apple најверојатно во март 2020 година ќе го лансира новиот мал смартфон iPhone SE 2 кој во споредба со модерните уреди ќе има 4,7 инчен...


iPhone 11 го стартува походот со фантастична камера и графика

Apple одржа квалитетна промоција на новите производи меѓу кои приматот го има триото на нови смартфони од iPhone 11 генерацијата. Pro...


За помалку од 1 месец доаѓаат Pro моделите на iPhone

Како што се ближи септември, се повеќе гласини има за новите iPhone модели. Датата најверојатно ќе биде 10 септември. Оваа година...


 
Најнови телефони