Новости

Essential официјално е мртов бренд

Essential како еднократен хит во светот на смартфоните не успеа да создаде поголемо наследство зад себе и да продолжи да лансира нови...


Ова е новиот мини смартфон, што го разви „таткото на Android“

Енди Рубин е познат како основачот на Android, мобилниот оперативен систем што денес го користат повеќето смартфони во светот, но и како...


Nokia 8.1 е еден од првите брендови со Android 10 надградба

Шампионот за софтвери во мобилниот свет, го лансира најновиот Android 10. Еден од првите уреди што ќе биде промовиран со овој софтвер е...