Новости

Со iPhone и Apple Watch ќе ги отклучуваме автомобилите

Apple работи на иновацијата да не мора да го земаме клучот од автомобилот со нас, за да можеме да го отклучуваме автомобилот со...


Нов iPhone доаѓа веќе во март

Се погласни се дописите дека Apple во февруари ќе го финишира производството на новиот поевтин модел на iPhone 9 кој ќе биде надградба на...


iPhone 9 ќе биде поевтин смартфон со поголем дисплеј

Apple долгоочекуваниот смартфон во средната класа со пониска цена најверојатно ќе го материјализира како iPhone 9 кој ќе има поголем...


iPad Pro 2020 ќе биде со револуционерен дисплеј и побрз чип

iPad Pro моделите на Apple што моментално се пуштени во продажба се очекува да добијат наследници следната година во март. Во втората...


WhatsApp со поддршка за сензор за отпечатоци и за Android

Android корисниците веќе имаат допонителна мерка на безбедност за WhatsApp пораките. Апликацијата сега поддржува отклучување со...


За помалку од 1 месец доаѓаат Pro моделите на iPhone

Како што се ближи септември, се повеќе гласини има за новите iPhone модели. Датата најверојатно ќе биде 10 септември. Оваа година...


 
Најнови телефони