Новости

iPhone 8 ќе има и инфраред скенер

Според најновите информации кои се содржани во софтверски пакет за надградба на Apple Homepod се открива дека претстојниот iPhone 8 ќе...


Apple пред големи дилеми за iPhone 8

Според три различни извештаи на аналитичари Apple се уште не одлучил каква технологија ќе користи за скенерот на iPhone 8. Планираниот...


LG прави скенери за препознавање на лице за Apple

Inotek подружницата на LG постави нова фабрика вредна 260 милиони долари која ќе биде посветена на производство на скенери за...


Видео: Системот за препознавање на лица на Galaxy S8 измамен само со слика

Новиот Galaxy S8 се промовира како најбезбедниот смартфон на сите времиња бидејќи корисникот може да се заштити со скенерот за отчитување...


Со Galaxy S8 ќе се плаќа преку препознавање на лицето

Претстојниот Galaxy S8 ќе биде еден од најбезбедните смартфони, а скенерот за препознавање на лицето на корисникот покрај за отклучување...


Samsung Galaxy S8 ќе препознава и лица

Samsung Mobile ќе вметне Iris сензор за скенирање на рожницата на окото кај новиот Galaxy S8 како идеален систем за безбедност, но...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm