Новости

Ценовно прифатлив, со солиден хардвер, Xiaomi го претстави Redmi Note 7

Redmi отсега е посебен бренд на Xiaomi, а првиот самостоен телефон на Redmi е презентиран во Кина и ќе може д...


Galaxy Round - првиот креативен заоблен Samsung телефон

Да се потсетиме на иновативниот Samsung модел, кој беше првиот заоблен телефон претставен во октомври, 2013 година во Кореја, и чинеше...


OnePlus 3 - промотивни видеа

OnePlus 3 како телефон од висока класа нуди добри перформанси за ниска цена...


HTC One M8 Ace ќе биде кец во ракавот

Шпекулациите за Prime верзија на HTC One M8 во последниот период мируваат и немаме добиено некоја нова информација која ќе го потврди...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm