Новости

Први детали за одличниот Samsung Galaxy M30

Samsung Mobile наскоро ќе ја прошири новата М серија на смартфони со уште еден одличен модел кој ќе биде за нијанса поголем и помоќен од...


Samsung Galaxy M20 доаѓа со Infinity дисплеј

Нови протечени слики од Samsung Galaxy M20 откриваат дека претстојниот смартфон ќе има Infinity дисплеј со засек на врвот во форма на...


Што има да понуди Samsung Galaxy M20?

Samsung Mobile доста тивко и далеку од очите на јавноста ја подготвува новата Galaxy M серија која ќе биде додаток на S, A и J сериите и...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm