Новости

Nokia 1.3 со Android 10 Go софтвер и Nokia 5310 со освежен дизајн

HMD Global влезе со голем чекор напред во 5G светот со новата Nokia 5.3, што овозможува поддршка за целодневно траење на батеријата....


Nokia 222 - Назад на основите со цена од 35 евра

Nokia ќе недостасува во високата смартфон класа, но затоа пак за сите носталгичари се уште може да понуди евтини и квалитетни телефони...


Sony се врати на старата страст со нов Walkman

Додека сите се фокусираат на пласман на смартфони и таблети Sony го претстави новиот Walkmen кој потсетува на старите добри времиња и е...


Nokia MixRadio е најнов музички сервис

Музичкиот плеер Nokia Music кој има и можност за слушање на радио станици и други извори на аудио фајлови се ребрендираше и стана Nokia...


 
Најнови телефони