Новости

Motorola официјално ги откри Moto G7, G7 Play, G7 Power и G7 Plus

Motorola конечно ги откри официјално своите предводници, со различни спецификации и цени. Moto G7 Play ...


Moto G7 Plus располага со тенки рамки, излегоа реални слики

Неколку реални слики се објавени со Moto G7 Plus од страна на 91mobiles. На сликите може да се види моделот...


Нови информации за Motorola Moto G7

Располагаме веќе со многу детали за Motorola Moto G7 од шпекулации, кои најверојатно ќе бидат вистина. Бразилската ...


Motorola најавува евент за 7 февруари, изгледа дека го открива Moto G7

Motorola почна да праќа покани за евентот што ќе го одржи на 7 февруари во Бразил, на кој најверојатно Moto G7...


Moto G7 Power ќе добие импресивна батерија од 5,000mAh!

Motorola ја спрема новата линија на смартфони од средната класа, но нема да биде откриена се до следната ....


Рендер од Moto G7 Plus покажува многу сличности со предводникот

Фотографија со Moto G7 Plus е објавена. Најголемата разлика меѓу Moto G7 и G7 Plus е големината...


Motorola Moto G7 очекуваме да дојде на почетокот на 2019 според FCC

Motorola лансира Moto G уреди секоја година, но не е постојана во датите. За само неколку месеци ...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm