Новости

Honor претпремиерно го претстави View 20 со 48MP и 3D камера без засек

Иновативниот All-View екран овозможува подобро доживување, затоа што не содржи засек и покрива дури 91,8% од...


Huawei P20 Pro со 6GB RAM падна на $686 на eBay!

Екстравагантниот Huawei P20 Pro изгледаше како добра зделка од 770 долари, но како што Mate 20 треба да се лансира...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm