Новости

Што се Facebook знае за вас?

Facebook внимателно го следи секој ваш чекор. Сега постои начин за да дознаете што се знае социјалната мрежа за вас....


Америка уапси 13 трговци со крадени податоци

Американското министерство за правда објави дека поднело обвинение против 36 луѓе за трговија со украдени идентитети. Проценета...


ЕУ го предупредува WhatsApp за сузбивање на приватноста

Промената на политиката на WhatsAppза заштита на приватноста според која почна да споделува информации за телефонските броеви од Facebook...


25 лозинки што биле најлесно пробиени во 2015г.

Безбедносните експерти секогаш ги предупредуваат корисниците да не ставаат лесни лозинки, туку некои комплицирани за да ја зачуваат...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm